Moduri intretinere produse din piele

Iti multumim pentru achizitionarea produselor realizate din piele naturala, de la Laura Maxim. Acestea au fost fabricate sa reziste, de catre artizani pasionati si atenti la detalii. Pentru a proteja longevitatea acestuia, iti recomandam sa iei anumite masuri de precautie in timpul utilizarii, pentru a evita orice greseli comune.

Pielea este un material viu care se modifica pe parcursul timpului, devenind mai moale si dobandind o stralucire. Depinzand de modul de utilizare, de frecare si de zonele unde proprietarul isi plaseaza mana, pielea va dezvolta o uzura, iar produsul tau Laura Maxim va dobandi propriul caracter unic, in timp.

Pielea naturala este sensibila la elemente naturii. Nu ii place apa, caldura excesiva, lumina solara directa sau excesul umiditatii sau ariditatii - toate acestea ii pot altera aspectul si culoarea. In cazul contactului cu apa, stergeti produsul cu o carpa moale pentru a evita formarea unor pete sau urme in timpul uscarii.

Pielii naturale nu ii place sa aiba o viata excesiva. Unele materiale pot sa lase urme permanente, precum cerneala, rujul sau parfumurile. In mod similar, contactul repetat cu materiale textile brute sau in culori inchise poate duce la decolorarea nuantelor mai deschise de piele. Pentru a evita deformarea produsului tau, nu introduce in acesta obiecte prea voluminoase sau nepotrivite.

Produsul tau Laura Maxim va avea nevoie de odihna, daca doresti ca acesta sa isi pastreze stralucirea. Cand nu il folosesti, iti sugeram sa il depozitezi intr-un mediu cald, uscat, ferit de lumina solara, de preferat in saculetul propriu. Hartia din interior este destinata pentru a mentine forma originala a produsului din momentul in care fermoarele si baretele au fost inchise. Nu recomandam utilizarea de plicuri care absorb umiditatea.