About us

 

 

Maxim nu e doar un nume, e un standard.

Bună! Mă numesc Laura Maxim și vreau să-ți mulțumesc înainte de toate, că ne-ai făcut o vizită!

Am început acest drum din dorința de a oferi pieței nationale un produs premium, lucrat manual la standarde internationale. Stiam că exista potențial în rândul marochinerilor români și am hotărât să nu mai stau pe gânduri și să încep încetul cu încetul, să clădesc un brand la nivelul propiilor standarde, care să împlinească toate nevoile unei femei moderne. Astfel, produsele pe care le-am propus, trebuiau sa împlinească următoarele criterii cheie:

Utilitate, Versatilitate și Unicitate.

 

Începutul acestui drum s-a suprapus pentru mine și cu venirea pe lume a celor doi copilași ai mei, care îmi înseninează zilele și îmi dau esență vieții. Împreună cu ei, Dodi și Niko, alături de soțul meu, am pus fundația acesteui proiect de familie. Zilele îmi încep în atelier și mi se sfârșesc privindu-mi copiii cum se joacă cu gentuțele, atât de adorate de fete și femei deopotrivă.

a am început activitatea intr-un mic atelier cu o capacitate redusa de productie. Începuturile sunt mereu grele, însă o dată cu primirea calda a publicului și cererea din ce în ce mai mare, am ajuns să deschid acest magazin online, în toamna anului 2016.

Nu aș fi crezut niciodata, că vor exista cliente atât de dornice să poarte o geanta semnată de mine, încăt să aștepte pană și câte trei, patru săptămâni pentru aceasta. Însă, o data cu creșterea capacitații de producție, am dorit să venim în întâmpinarea nevoii clientelor noastre și a facilita tot procesul de cumpărare. Astfel a luat naștere acest site online.

 

 

Contact:

contact@lauramaxim.ro