FAQ

Plata & Livrare

Pentru produsele achiziționate pe lauramaxim.ro aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

Pentru comenzile din România

PERCEPEM AVANS LA FIECARE COMANDA PLASATA!  Va rugam sa ne contactati pe contact@lauramaxim.ro pentru detalii.

  1. plata prin transfer bancar, prin Internet Banking sau cu plata la ghișeul băncii ( în urma solicitării acesteia pe adresa de email contact@lauramaxim.ro )

Pentru comenzile din strainatate

  • pentru moment, această opțiune este indisponibilă, dar dacă este interes, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@lauramaxim.ro

 

 

Livrare & returnari

Comanda dvs este confirmata initial printr-un email pe care il primiti automat de la noi insa avem nevoie si de stabilirea unui contact telefonic inainte de expedierea coletului.

In cazul in care nu vom reusi sa va contactam telefonic, ne rezervam dreptul de a anula comanda.

Transportul pe teritoriul României se va efectua folosind serviciile firmei de curierat FanCurier și durează aproximativ 48h . Cheltuielile de transport vor fi suportate de client în momentul primirii produsului.

Prețurile afișate pe site-ul lauramaxim.ro conțin T.V.A.

Transportul în afara teritoriului României se va face cu firma de curierat extern, cheltuielile de transport fiind suportate intergral de către client. Tarifele pot varia în functie de țara în care urmează să se livreze comanda, Clientul fiind anunțat în prealabil de costul transportului. În facturile emise de către lauramaxim.ro se regăsesc cheltuielile de transport și T.V.A.-ul.

Vă recomandăm ca înainte de plasarea oricărei comenzi să verificați cu atenție caracteristicile produsului pentru a avea certitudinea că acestea corespund cerințelor dumneavoastră. În pagina cu descrierea produsului veți găsi toate informațiile necesare.

În cazul în care doriți și mai multe detalii despre produs, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: contact@lauramaxim.ro

 

Conditii Retur

Lauramaxim.ro acceptă returnarea produselor comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cu condiția ca produsele să fie nepurtate, cu etichetele intacte și în ambalajul original.

Dacă vă gândiți că este posibil să returnați produsul, avem rugămintea să nu îl folosiți. Returnarea banilor,  excluzând taxele de transport, se face doar prin transfer bancar în contul personal al cumpărătorului în maxim 14 zile de la primirea produselor returnate. În această situație vom avea nevoie de un cont bancar valid și un nume oficial al Clientului. Cheltuielile de transport în cazul returnării produselor sunt suportate integral de către Client.

În situația neplăcută în care ați primit un alt produs decât cel comandat (exceptie facand nuantele care pot diferi in functie de dispozitiv, lumina la care au fost facute fotografiile) îl puteți returna, cheltuielile de transport privind returul, respectiv livrarea produsului comandat fiind suportate integral de lauramaxim.ro

Condițiile returnării produselor se aplică atât clienților de pe teritoriul României, cât și celor din străinătate.

https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf