Welcome to our NEW Online Store!

Bună dragele mele!

După multă muncă și răbdare, sunt încântată să vă anunț că de astăzi înainte, veți putea găsi noile modele din colecția mea de genți, pe acest site. În curând vor apărea și o serie de haine, așa că fiți cu ochii pe noi!

Un catalog plin de culoare

Shop-ul nostru îl veți putea vizita ori de câte ori veți avea nevoie de o pată de culoare în garderobă, o nouă piesa de colecție, unicată, un cadou irezistibil sau pur si simplu un moment de satisfacție, răsfoindu-ne catalogul.

Varianta Mobile

Noul nostru shop functionează și pe telefonul mobil, așa încăt să îl ai mereu la andemană! Alegeți modelele preferate și continuă până la check-out. Plata se va face cu ramburs! Mai multe detalii la F.A.Q.

 

O noua aventură

Pentru cele care deja mă cunoașteți, vă anunț cu părere de rău că am închis blogul anterior, dar cu mare entuziasm sper să va alăturați în aceasta nouă aventură, care o presupune magazinul online și micul nostru atelier de creație.

Behind the scenes

Partea bună, este că veți putea în continuare să țineți legătura cu mine aici, să-mi lăsați un mesaj pe adresa de email Lauramaximshop@gmail.com sau să urmăriți ce se întâmplă în spatele proiectului meu, pe Facebook sau pe Instagram.

Să facem cunoștiință!

Iar dacă încă nu ne cunoaștem, plăcerea e de partea noastră! Poți afla mai multe despre mine, despre colecția mea și proiectul acesta pe pagina noastră de About.
Vă pup și vă invit să ne vedeți catalogul! Îl vom actualiza foarte des, așa încăt să fie mereu ceva nou când ne veți face o vizită.
Cu drag,

Share this post


Leave a comment

2 comments

 • Inquiry from Washington,DC

  Are you troubled by payroll administration?

  Is staying compliant with ever-changing payroll tax laws a burden on you?

  Is hiring a full-service payroll provider too expensive for you?

  Payon was built to eliminate your pain.
  Payon has used 30 years of payroll experience to streamline your pay runs,
  guarantee taxes will be done right, and build seamless integrations with top back office software.

  You can try it first and then decide whether to continue: https://www.biglep.com/payroll

  Regards,
  Joseph M. Morris

  Company: Biglep
  Address: 1301 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20004
  Unsubscribe: https://www.biglep.com/unsubscribe

  • Joseph M. Morris
 • Business Cooperation – Purchase Your Site Traffic

  How to earn more money with your web site ?

  Media Advertising Platform runs the #2 largest contextual ads program globally and can generate a great deal of revenue for your website.

  You will get high converting ad design options, the ad units look like navigation menus, so it will result in a very high Click Through Rate.

  You’re also allowed to place ads in sticky or fixed sidebar zones.This is a HUGE benefit. You cannot place Adsense ads in a floating/fixed/sticky sidebar zone.

  Visit here to sign up (bonus 10% revenue for first 3 months) : https://www.biglep.com/earn

  {Thank you|Thanks|Thanks a lot,
  Valery Wakenight

  IMPORTANT: Remember to ask your customer service representative to help you {optimize|improve} ads,their ad design will dramatically increased {revenue|income|earnings}!!

  Unsubscribe: Reply “NO”

  • Valery Wakenight