Welcome to our NEW Online Store!

Bună dragele mele!

După multă muncă și răbdare, sunt încântată să vă anunț că de astăzi înainte, veți putea găsi noile modele din colecția mea de genți, pe acest site. În curând vor apărea și o serie de haine, așa că fiți cu ochii pe noi!

Un catalog plin de culoare

Shop-ul nostru îl veți putea vizita ori de câte ori veți avea nevoie de o pată de culoare în garderobă, o nouă piesa de colecție, unicată, un cadou irezistibil sau pur si simplu un moment de satisfacție, răsfoindu-ne catalogul.

Varianta Mobile

Noul nostru shop functionează și pe telefonul mobil, așa încăt să îl ai mereu la andemană! Alegeți modelele preferate și continuă până la check-out. Plata se va face cu ramburs! Mai multe detalii la F.A.Q.

 

O noua aventură

Pentru cele care deja mă cunoașteți, vă anunț cu părere de rău că am închis blogul anterior, dar cu mare entuziasm sper să va alăturați în aceasta nouă aventură, care o presupune magazinul online și micul nostru atelier de creație.

Behind the scenes

Partea bună, este că veți putea în continuare să țineți legătura cu mine aici, să-mi lăsați un mesaj pe adresa de email Lauramaximshop@gmail.com sau să urmăriți ce se întâmplă în spatele proiectului meu, pe Facebook sau pe Instagram.

Să facem cunoștiință!

Iar dacă încă nu ne cunoaștem, plăcerea e de partea noastră! Poți afla mai multe despre mine, despre colecția mea și proiectul acesta pe pagina noastră de About.
Vă pup și vă invit să ne vedeți catalogul! Îl vom actualiza foarte des, așa încăt să fie mereu ceva nou când ne veți face o vizită.
Cu drag,

Leave a comment